torsdag den 19. september 2013

Paris: Le Refuge Des Fondus

Det er mere den specielle oplevelse, atmosfæren og de sjove detaljer som gør denne restaurant så fed, selvom at selve maden også er rigtig lækker.
17 Rue des 3 Frères

Man kommer ind i et lille aflangt rum, med bænke og små borde sat samme på begge sider. Væggene er fyldt med graffiti. Borderne står helt op af hinanden, og der er intet sted man kan gå udenom og ind til bænken, derfor må man træde op på en stol og henover bordet for at komme ind på sin plads på bænken. Det betyder også at man sidder helt tæt med folk, hvilket faktisk er rigtig hyggeligt.

Menuen står på fondue, og man kan vælge mellem ost eller kød. Vi valgte kød, da ostefondue kan blive virkelig tungt og alt for meget efter et stykke tid. Før fonduen får man en hyggelig lille antipasti med oliven og små stykker pølse. Så kunne man vælge mellem rødvin eller hvidvin (eller sodavand/vand). Du vi fik vores hvidvin og cola, fik vi det i sutteflakser! Vi havde godt nok set andre drikke af dem, og tænkte de sikkert havde bestilt noget mærkeligt, men dette er hvad man får når man får drikkevarer. Vi kunne ikke lige klare at skulle drikke af dem, og valgte at skrue sutte-tingen af og drikke af glasdelen af flasken.

Fonduen var lækker, vi fik fire slags dressing-dyppelse til, samt kartofler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar