tirsdag den 16. august 2016

Madlavningskursus i ArequipaArequipa er kendt for god mad, og derfor valgte vi at tage på et madlavningskursus netop her. Vi havde valgt det helt rigtige sted til vores kurus - Peruvian Flavor og kokken Arthur. Vi var kun 4 personer ialt og vi fik både gode råd omkring hakning af grøntsager, hvordan man holder på kniven, flamberer mad osv. Vi tilbredet den klassiske cheviche med tigre de leche samt lomo - marineret alpakakød. Der var god tid til at få individuel coaching og alle lavede hver deres ret - så vi fik alle lov til at prøve det hele. Til sidst fik vi selvfølgelig lov til selv at spise den lækre mad. Hele fornøjelsen kostede den rørende sum af 200 kr. pr. person.

Arequipa madlavningskursus

Arthur var enormt sød og opmærksom. Meget snaksagelig og nyserrig. Vi fik enormt mange gode råde, og lærte en masse om peruviansk mad og Peru. Stemningen var i top, og efter maden var tilberedt satte han sig med os og de to andre deltagende (to søde britiske piger) og fik en god samtale. Arthurs engelsk er usædvanligt godt og han kan også fransk (og ønsker at lære tysk). Han ejer selv restauranten hvor madlavningskursuset fandt sted. Den ligger i et hotel som familien ejer. Hoteldelen skal ikke skræmme nogen væk. Vi nåede desværre ikke at spise på restauranten, da madlavningskurset var på vores sidste aften i Arequipa. Men vi fik lov til at se menuen, og snakke med Arthur om retterne. Det så enormt lækkert ud, og vi er sikre på, at et måltid her vil være værd at prøve.

Peruvian Flavors tilbyder mange forskellige madlavnings-pakker, til forskellige priser. Undersøg mere på deres hjemmeside: peruvianflavor.com
Adresse: Plaza Campo Redondo Pasaje Violin 102

Ingen kommentarer:

Send en kommentar