søndag den 26. juli 2015

Istanbul: Restaurant Ma'Nakarakoymana.com
Kemankeş Mah. Fransız Geçidi İş Merkezi No:53 D:8, Karaköy, Beyoğlu, İstanbul

En af de mange dejlige restauranter som lå i vores nærmeste nabolag kun få minutters gang fra hotellet. Ma'Na har en hyggelig lille terrasse udenfor restauranten og her var fyldt med pænt klædte par som næsten alle drak Raki til maden. Hvert bord havde en lille vinkøler stående med en kold raki og vand til at fylde på med.  Ma'Na har et stort udvalg af Raki og den skønne anisduft fyldte terassen og blandede sig med duften fra alt det lækre mad. 
Da Marianne for det meste er den eneste i vores selskab på 2 der drikker alkohol, sprang vi dog rakien over, da den bliver solgt i 1/4 flasker. 

Som de fleste andre steder bestilte vi alene små retter for at kunne smage så meget som muligt. Maden her er traditionel med af rigtig god kvalitet og vi var meget tilfredse med alt det vi spiste. 

Betjeningen var professionel men meget personlig og den meget høje tjener bøjede sig helt ned i hovedhøjde med os hver gang vi skulle kommunikere. En meget fin attitude som vi forøvrigt oplevede på mange af Istanbuls restauranter. 

Bestil bord - det er en travl restaurant

Ingen kommentarer:

Send en kommentar