fredag den 20. januar 2017

USA: Besøg det ægte Twin Peaks

Twin peaks rejse
De fleste har set den ikoniske og specielle tv-serie Twin Peaks som David Lynch skabte i 90'erne, og efterfølgende er blevet kult.
Derfor er det uden tvivl en sjov oplevelse, at besøge stedet hvor det hele foregår: nemlig Snoqualmie. Salish Lodge og Spa er navnet på the Great Northern hotel i virkeligheden. Og vandfaldet ved hotellet hedder Snoqualmie Falls. Det er bestemt en tur værd at tage hen og besøge vandfaldet, hvis man er i området. Det er virkelig smukt, og en sjov oplevelse.
137 W North Bend Way, North Bend, WA 98045, 

Vi boede faktisk på hotellet - hvilket var sjovt og opleve, især fordi vi havde den smukke udsigt til vandfaldet. Selve hotellet eller restaurant var dog ikke noget specielt, eller noget at råbe hurra for - så det er klart selve oplevelsen der er det værd.

Man kan ligeledes besøge Twin Peaks cafeen, kaldet 'Twede's Cafe' hvor man faktisk KAN få a damn fine cup of cofee og en virkelig lækker cherry pie. Marianne mente det var den bedste kop kaffe hun har fået i USA, hvor kaffen normalt ikke smager af meget.

Twin peaks rejseHvis du nu ikke er den store Twin Peaks fan, så kan det smukke vandfald bestemt stadig være en oplevelse. 

Stedet ligger ligeledes i en smuk nationalpark, så området er bestemt værd at køre rundt i. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar