fredag den 20. januar 2017

Rom: Sa Tanca Crostaceria - fantastik value for money

Vi har fundet denne dejlige restaurant på Tripadvisor og har også, via Tripadvisor, bestilt bord på Sa Tance Crostaceria hjemmefra. Dette er faktisk en mulighed for en del restauranter anmeldt på dette store travelsite og reservation herfra giver ofte adgang til rabat.

Vi besøger restauranten d. 23. december og bliver placeret ved siden af eller nærmest halvt under resaturantens flotte juletræ, som er pyntet med et væld af glaskugler og farvede lygter. Sidstnævnte  kører en blinketur ca. hvert 5 min., men det vælger vi ikke at lade os distrahere af. Selve restauranten er noget helt for sig selv. Tung i stilen med tapet på væggene og nærmest klunkeagtige møbler. Men her er nu ganske hyggeligt, og vi føler os godt tilpas.
 
Vi får ved ankomsten serveret et glas prosecco, som viser sig at være inkluderet i prisen fordi vi har bestilt via Tripadvisor. Sa Tanca har en række fine menuer,  som giver virkelig god værdi for pengene. For ca. 150 kr. får man 5 retter mad inkl. en flaske vin. Vi vælger dog at bestille en bedre flaske og får en fantastisk hvidvin - Lupus in fabula. Da vi får regningen viser det sig, at vi alene har betalt prisforskellen mellem husets vin og den lidt dyrere vin, vi har valgt.

Maden er virkelig lækker og der er mere end rigeligt af den. Vi har svært ved at spise op, selv om appetitten ikke fejler noget. Alene antipasti serveringerne består af 4 flotte retter, som hver især sagtens kan gøre det ud for en selvstændig forret.
Hovedretten er en skøn sværdfisk, perfekt stegt uden den er blevet for tør, som man desværre ofte kan være udsat for.

Sa Tanca får vores varmeste anbefalinger. Hvis man er i nærheden, så er restauranten et absolut must, og selv hvis man skal transportere sig for at komme hertil, så er det umagen værd.

Det er en fordel at booke bord via Tripadvisor
Adresse: Via Palermo, 57, 00184 Roma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar